18 Aralık 2007 Salı

Mor ve Ötesi Tamam; şarkı Türkçe!


Dil konusunda ufak bir gerilimle baslayan 'Mor ve Ötesi hangi dille Eurovision'a gidiyor?' tartismalari sona erdi. TRT ile ortak basin toplantisi duzenleyen grup Turkiye'nin Belgrad temsilcisi!

Dil konusunda egilimlerinin Turkce'den yana oldugunu belirten grup, Subat ayina kadar 3 sarki hazirlayacaklarini ve bunlardan birini Eurovision icin TRT ile birlikte sececeklerini soyledi.

Eurovision maceralarinin da yine kendilerine ozgu ve Mor ve Otesi tarzinda olacagini soyleyen grubun vokalisti Harun Tekin; 'Herkesin ici rahat olsun, muzik bizim isimiz' dedi.

Simdi hazirlayacaklari 3 sarkiya konsantre olacaklarini belirten grup elemanlari, kafalarinda Eurovision ile ilgili bazi fikirler oldugunu, gecmis katilimcilarla, TRT ile ve bu konunun uzmanlari ile goruserek hem sarki konusunda hem de sahne performansi ile ilgili gerekli hazirliklara hemen baslayacaklarini soyledi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Lütfen Türkçe İngilizce polemiklerine girmeyelim adamlar bu işi iyi biliyorlar en iyisini yapacaklarına eminim.Darbuka ritmlerinden kurtuluyoruz nihayet.Birkaç yıldır üç dörtdansçı eşliğinde kıvrak ritmler bıktık artık.

Adsız dedi ki...

yandıııııııkkkk wallaa yaa bu grubun olağanustü bi performans sergileyeceğini sanmıyorum hele bide türkçe şarkıyla çıkarsak hepten batarıs bence bu iş için en uygun isim hadiseydi. hadise türkiye için seve seve eurovision a katılabileceğini söylemişken hala onu seçmemek bence trt nin çok büyük aptallığı ilerde bir gün başka bir ülke için yarışır ve başarılı olursaa bencee trt ne kadar yanlış bi iş yaptığını anlar bi kez daha yineliyorum ki takip ettiğim kadarıyla bu grup başarılı olamas (bence)