21 Nisan 2008 Pazartesi

İstanbul'dan Deep Zone & Dj.Balthazar geçti
















2008 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Bulgaristan'ı "Dj, Please Take me Away" adlı parçayla temsil edecek olan"Deep Zone & Dj.Balthazar" grubu 18 Nisan ve 19 Nisan 2008 tarihlerinde İstanbul'da idi.

İstanbul ilk defa Bulgaristan'dan Eurovision promo tur kapsamında bir sanatçıyı ağırladı.

Bahislerde ve oylamalarda bu sene kazanması muhtemel ekipler arasında gösterilen Bulgarlar, 18 Nisan günü öğlen satlerinde vardığı İstanbul'da hızlı bir maratonla ekran karşısına geçti.

Mega Radyoda Michael Show'un konuğu olan grup, ardından Atv Haber ve Show Haberde Türk izleyicisiyle buluştu. Aynı gün Show tv ekranlarından yayın yapanPazar Sürprizi kameralarına konuşan grup, Milliyet ve Sözcü gazetelerine de kısa bir demeç verdi.

Ardından Türk müziği eşliğinde eğlenen grup, oryantal müzik eşliğinde dans edip, dansöze para yapıştırmaktan da geri kalmadı. Türk yemeklerini çok beğendiğini ifade eden grup, rakıyı da lezzetli buldu.

















19 Nisan Cumartesi günü Mtv de çekime katılan ekip sonrasında OGAE Türkiye üyeleriyle buluştu. Hep beraber kısa bir şehir turu yapan grup, akşam saatlerinde Ortaköy'de Boğaz manzarası eşliğinde kumpir yedi.

































Aynı gece TRT-INT ekranlarında"Ayna'dan Yansıyanlar" programına konuk olan grup şarkılarıyla da büyük alkış aldılar.

Onikipuan olarak Bulgaristan'a Eurovision Şarkı Yarışması'nda bol şans diliyoruz.

Editör: Hakan Yalçınkaya
Devamını okuyun...>>